Oradea: "Oradea are un anumit stil, un feeling aparte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: "Oradea are un anumit stil, un feeling aparte"
Oradea: "Oradea are un anumit stil, un feeling aparte"

În fiecare zi vă prezentăm un top al celor mai frumoase și al celor mai urâte lucruri din Oradea, așa cum sunt ele percepute de persoana al cărei portret îl veți putea lectura în aceeași zi, în Adevărul de Seară

În calitate de biciclist, președinte al asociației Pro Bikers Bihor, dar și de proprietar de magazin de outdoor, Kiss Sandor luptă pentru orădenii amatori de mișcare.

Oradea frumoasă:
“Îmi place orașul în sine. Nu m-am născut aici dar am studiat în acest oraș din clasa a opta. Oradea are un anumit stil, un feeling aparte”, spune Kiss Sandor.
Oradea urâtă:
“Nu-mi place că a devenit foarte aglomerat, din toate punctele de vedere. Mă deranjează că nu există suficiente spații verzi. Mă doare că nu sunt suficiente locuri de parcare. Cel mai tare mă supără însă faptul că nu există piste pentru bicicliști”, spune Kiss Sandor.

Citește cum militează Kiss Sandor pentru ca bicicliștii orădeni să aibă mai multe piste pentru biciclete și cum și-a deschis un magazin de outdoor în ediția de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite