Oradea: Ziua ofiţer la penitenciar, seara hoţ la Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia schimba codurile de bare şi achita produsele sub preţul de la raft. Dacă i se va dovedi vinovăţia, Ioana Tişe, inspector în cadrul Penitenciarului din Oradea, riscă să rămână fără loc de muncă.

Dispecerul firmei de pază din Carrefour a urmărit imaginile care înfăţişau o femeie lângă raionul de jucării. „I s-a părut suspect că se uita ba în stânga, ba în dreapta.

Ea, de fapt, schimba codurile de bară ale produselor pe care dorea să le achiziţioneze. O jucărie care costa în jur de 200 lei a trecut la casa de marcat cu 6 lei. Avea în coş peste zece produse”, a mărturisit unul dintre angajaţii firmei de pază din centrul comercial.


Suspecta este ofiţer la penitenciar


Femeia a fost oprită imediat ce a trecut de casele de marcat şi dată pe mâinile poliţiştilor. Femeia în cauză este inspector cu sarcini administrative la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Oradea. Ioana Tişe are 32 ani şi este angajată la instituţia de detenţie din anul 2007. „Niciodată nu a avut probleme pe linie profesională. Nu ne vine să credem. Dacă i se dovedeşte vinovăţia, Ioana Tişe va ajunge în faţa unei comisii disciplinare. Conducerea Penitenciarului Oradea nu tolerează asemenea fapte, iar sancţiunea ar putea merge până la destituire”, a declarat subcomisarul Gabriel Ţica, purtător de cuvânt al Penitenciarului.


Reprezentanţii Carrefour nu au dorit să comenteze incidentul. Cât despre măsurile care se vor lua în cazul inspectorului Ioana Tişe, „suspendarea din funcţie se impune doar în momentul în care se pune în mişcare acţiunea penală”, a spus Vasile Popa, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Metodă
Inspectorul din penitenciar schimba codurile de bare ale produselor şi apoi achita

Dacă este vinovată, Ioana Tişe va ajunge în faţa unei comisii disciplinare.
Gabriel Ţica, purtător de cuvânt Penitenciarul Oradea

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite