Oradea: Două expoziții foto la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Două expoziții foto la Oradea
Oradea: Două expoziții foto la Oradea

Oradea găzduiește în acest weekend două expoziţii realizate din lucrările creatorilor din Cluj Napoca.

Prima expoziţie, organizată de Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, este alcătuită din lucrările membrilor Fotoclubului Uniunii Carpatine din Transilvania (EKE) şi cuprinde 60 de fotografii color, realizate de membrii Fotoclubului clujean, având o tematică variată. Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 15 octombrie, la ora 17,00, în Sala „Studio”, din cadrul Palatului „Vulturul Negru” Oradea, la care va participa şi un grup de fotografi expozanţi din Cluj Napoca, în frunte cu preşedintele EKE, Ferenc Deák.

Moment muzical

Momentul muzical va fi asigurat de reprezentantul Cvartetului de coarde „Varadinum”, cunoscutul artist Thurzó Sándor József, care va interpreta „Şapte dansuri baroce pentru violă solo”  (Hét rövid barokk tánc szolló brácsára) de Charlotte Hampe (1910 – 1983). Expoziţia va rămâne la dispoziţia vizitatorilor până la data de 3 noiembrie 2009, întenţiile de vizionare se pot anunţa la telefonul 0728/ 996485.

Expoziție a studenților

A doua manifestare expoziţională este organizată de Asociaţia „Euro Foto Art” din Oradea, la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, autorii fotografiilor fiind studenţi şi masteranzi ai Secţiei Foto-Video-Procesare Computerizată a Imaginii din Universitatea de Artă şi Design Cluj Napoca.
Cele 101 fotografii expuse, imagini  color şi alb - negru, 30 x 45 cm, clasice şi digitale, fiind răspunsuri la teme de an sau fac parte din lucrările de diplomă ale studenţilor secţiei, coordonate de prof. univ. dr. Feleki Károly şi de prof. univ. dr. Găină Dorel.

Vernisajul expoziţiei "Fotografia de la A la Z", va avea loc vineri 16 octombrie, la ora 13,00, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea, Piaţa 1 decembrie nr. 12 (în vecinătatea Universităţii de Medicină şi Farmacie ). Exponatele vor rămâne la dispoziţia publicului,  până pe data de 29 octombrie 2009, în zilele de lucru, între orele 9,00 – 19,00, iar sâmbătă între orele 9,00 – 14,00 intrarea fiind liberă.
 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite