În Oradea pe Calea Clujului se montează noi indicatoare cu restricții de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calea Clujului
Calea Clujului

Pentru a reduce riscul rutier și pentru a crește siguranța în trafic s-a decis montarea pe porțiunea Calea Clujului- Dragoș Vodă și ieșirea din municipiu a unor indicatoarea care limitează viteza la 50 de kom pe oră pentru autovehiculele din categoria CE și C, respectiv la 70 de km pe oră pentru celelalte.

Comisia consultativă pe probleme de circulaţie şi transport rutier a decis montarea pe porţiunea str. Calea Clujului, respectiv între str. Dragoş Vodă şi ieşirea din municipiu a unor indicatoare de limitare a vitezei la 50 km/h pentru autovehicule din categoria C, CE, respectiv la 70 km/h pentru celelalte.

Totodată, s-a hotărât interzicerea virajului la stânga spre benzinăriile de pe Calea Clujului, având în vedere că avizul dat de către Poliţia Rutiere este numai pentru relaţie dreapta.

În perioada imediat următoare în zona Şoseaua Borşului se vor monta separatoare de sensuri de la sensul giratoriu „Pic" până la Frigoexpres.

În zona străzii Matei Corvin se vor monta indicatoare care vor interzice accesul spre şi dinspre obiectivele de pe str. Matei Corvin  pe relaţia stânga, având în vedere ca avizul dat de către poliţia Rutieră este numai pentru relaţie dreapta.

Pe B-dul Ştefan cel Marea traficul se desfăşoară pe două benzi cu excepţia sensului de mers dinspre str. Transilvaniei spre str. Bârsei, unde traficul se desfăşoară pe o singură bandă de mers, din cauza autoturismelor parcate în parcarea de pe partea dreaptă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite