Victima tâlhăriei de la sala de jocuri din Ioşia trăieşte în teroare, de trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Chivari nu-şi revine din şoc, la trei săptămâni după incident. Femeia trăieşte în teroare în fiecare zi, fiindcă ancheta poliţiei bate pasul pe loc. De fiecare dată când cineva intră în sala de jocuri, orădeanca se teme că ar putea fi atacatorul.

Mirela Chivari a avut ghinionul de a fi de serviciu duminică, 9 mai 2010, când a căzut victima unui tâlhar mascat care a intrat în sala de jocuri EuSlot, unde este casieră. „Şi acum tremur de frică dacă mă gândesc la acea zi, dar am nevoie de bani, aşa că trebuie să vin la serviciu”, a declarat, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“, Mirela Chivari.

Femeia spune că familia sa este foarte grijulie şi că de la momentul tâlhăriei păstrează legătura cu ea, prin telefon, de mai multe ori pe zi. „Bine că a trecut momentul, dar am avut nevoie de o pauză şi am beneficiat de patru zile libere imediat ce am găsit pe cineva să mă înlocuiască. Am avut şi probleme după ce am fost atinsă de jetul de spray paralizant. Două zile am avut o iritaţie pe partea dreaptă a feţei, iar ochiul drept mi-a fost roşu şi îmi lăcrima frecvent”, a explicat victima.

Mirela Chivari susţine că de la incident încearcă să socializeze mai mult cu clienţii pentru a-şi da seama din timp dacă vreunul dintre ei ar putea fi periculos. Poliţia continuă ancheta în acest caz, dar deocamdată nu a fost identificat făptaşul, chiar dacă anchetatorii au audiat peste două duzini de suspecţi.

Anchetă fără rezultat

„La acest moment, poliţiştii nu exclud nicio pistă. Autorul nu a fost identificat încă, iar numărul suspecţilor audiaţi a trecut de douăzeci de persoane. În tot acest timp au fost audiaţi martorii şi au fost administrate probe pentru identificarea făptaşului şi tragerea sa la răspundere”, a explicat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al poliţiei bihorene. Conform martorilor şi depoziţiei victimei, tâlharul a fost foarte rapid, totul petrecându-se în mai puţin de un minut. Încasările furate de acesta nu au depăşit 600 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite