Ștrandurile și piscinele diin Băile Felix și Oradea își așteaptă clienții cu porțile deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandurile şi piscinele din Oradea s-au deschis astăzi, unele având oferte speciale în weekend, de 1 Mai. Pentru împătimiţii de distracţie, ştrandul Municipal va continua seria discotecilor în aer liber, în serile de la sfârşitul săptămânii.

1 Mai a adus cu el sezonul distracției. Ștrandurile și piscinele din Oradea și din Băile Felix și-au deschis porțile. O parte au pregătit oferte speciale de 1 Mai, pentru cei care vor să sărbătorească așa cum se cuvine.

În Băile Felix, a fost pus la bătaie pachetul "Vacanța de 1 mai la Băile Felix". La Hotel Internațional, patru stele, costul pachetului de două zile este de 189 de lei pe persoană, cu cazare, masă și acces la piscină. "În ștrandul mare partea de alimentație publică este deschisă și va avea o ofertă variată de la minuturi, mici și răcoritoare până la mâncare gătită și produse de patiserie", a declarat Florian Serac, directorul SC Turism Felix. Cei care vor să meargă la ștrand, la Ștrandul Felix și la Ștrandul Apollo intrarea costă 20 de lei, pentru adulți. Pentru copii prețul unui bilet este de 10 lei. La Hotel Internațional, accesul la piscină costă 25 de lei. La Ștrandul Venus din 1 Mai intrarea este 12 lei pentru adulți și 6 lei pentru copii. "Am făcut reparații capitale și în plus a fost amenajat un punct nou de alimentație publică și băuturi și înghețată", a declarat Rodica Hepeș, director comercial SC Turism Felix.

La Ștrandul Municipal intrarea costă 8 lei, iar pentru elevi şi studenţi 3 lei. Un abonament pentru un adult, lunar, costă 65 de lei, iar pentru elevi şi studenţi 30 de lei. Conducerea ștrandului va menține tradiția de anul trecut, cu discotecile în aer liber. "Vom organiza şi discotecă în nopţile de vineri spre sâmbătă, pentru ca toţi tinerii să se poată bucura de ştrandul nostrum", a spus Bimbό Szuhai Tibor, directorul general al Regiei Autonome a Piețelor, Agrement și Salubritate Oradea. La ștrandul Ioșia prețul biletului a rămas 7 lei.

Și piscinele din Oradea își așteaptă clienții. "La piscina Robinson biletul costă 40 de lei și clienții pot consuma de această valoare la bar sau restaurant. În preț intră și șezlongul", a spus Sorin Șola, administratorul complexului. Piscina Silver organizează un eveniment special de 1 Mai. "În 1 și 2 mai organizăm barbeque la piscină cu produse specifice pentru ieșirile la iarbă verde. Intrarea la piscina costă 20 de lei", ne-a informat Lorena Pop, director general Silver Hotel. La Hotel Forum Continental sezonul estival se deschide cu Pool party, în 1 și 2 mai. Intrarea costă 10 lei iar șezlongul se închiriază cu cinci lei. Pe parcursul celor două zile se va face bogracs și grătare, dj-I vor întreține atmosfera și vor fi și prezentări de costume de baie. În zilele următoarea intrarea va costa 20 de lei, preț în care este inclusă și consumație.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite