Peste 2.000 de şanse la studenţie, la Universitatea din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul a aprobat cifra de şcolarizare pentru anul 2010-2011 la Universitatea din Oradea, senatorii universitari pregătind distribuţia celor aproape 2.600 de locuri către cele 18 facultăţi.

Ministerul a aprobat cifra de şcolarizare pentru anul 2010-2011 la Universitatea din Oradea, senatorii universitari pregătind distribuţia celor aproape 2.600 de locuri către cele 18 facultăţi. „Senatul Universităţii din Oradea va lua în dezbatere, astăzi, împărţirea pe facultăţi şi domenii de studiu a cifrei de şcolarizare pentru anul universitar 2010-2011”, a spus în această dimineaţă Cornel Antal, rectorul Universităţii Oradea. Instituţia orădeană a primit acelaşi număr de locuri bugetate pentru studenţi ca anul trecut, circa 1.600. Pentru masterat vor fi scoase la concurs 900 de locuri bugetate, iar la doctorat, 30.

„În contextul actual, cifra de şcolarizare este foarte bună“, a declarat Cornel Antal. Odată ce a fost aprobată cifra de şcolarizare, dispare şi ultima necunoscută în calculul bugetului instituţiei. Astfel, universitatea va definitiva şi bugetul pentru ultimele trei luni ale anului, direct influenţate de finanţarea de la minister. În acelaşi context, senatorii universitari vor putea definitiva şi oferta pentru sesiunea de admitere din această vară. Până acum au fost adoptate criteriile şi metodologia admiterii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite