ORAŞUL PE SCURT: Licitaţia pentru plantare de pomi a fost adjudecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pomii vor fi plantaţi în toate spaţiile verzi
Pomii vor fi plantaţi în toate spaţiile verzi

Primăria Oradea a anunţat că licitaţia pentru achiziţionarea şi plantarea de arbori ornamentali  a fost câştigată de SC Gardener, după principiul „cel mai mic preţ”. Citiți cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Oradea.

Licitaţie pentru plantare de pomi
Primăria Oradea a anunţat că licitaţia pentru achiziţionarea şi plantarea de arbori ornamentali  a fost câştigată de SC Gardener, după principiul „cel mai mic preţ”. Primăria va cheltui aproape 125.000 de lei pentru a planta peste 1.000 de arbori.

Olimpiada mecanicilor auto
Aproape 90 de elevi din toată ţara au participat astăzi la Olimpiada naţională de discipline tehnice. Azi s-au întrecut la probele practice mecanicii auto, tinichigii vopsitori auto şi mecanicii agricoli. Proba scrisă este programată pentru vineri.

Lecţii despre finanţare
Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat astăzi  un seminar despre finanţarea microîntreprinderilor din judeţul Bihor. Experţii agenţiei au explicat întreprinzătorilor care sunt procedurile elaborării cererilor de finanţare.

Evaluarea de fond cinegetic
Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor a anunţat astăzi demararea acţiunii de evaluare a animalelor sălbatice strict protejate din judeţ. Acţiunea debutează pe patru fonduri de vânătoare, Măgeşti, Cuzap, Bălnaca şi Cuieşd.

Peste 70 de străini cu interdicţie
Serviciul pentru imigrări Bihor a făcut astăzi publice ultimele date cu privire la străinii care au fost depistaţi ilegal în România. Serviciul bihorean a emis 72 de interdiciţii de intrare în spaţiul român, pentru o perioadă cuprinsă între şase luni şi cinci ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite