Maşina Barbie, vedetă la Top Auto - expoziția cu cele mai tari mașini din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automobilul tunat pentru fetiţe cu fiţe a atras atenţia publicului pasionat de tuning.Oradea s-a transformat în capitala vestică a automobilismului pe durata celor trei zile ale expoziţiei Top Auto care şi-a deschis porţile astăzi.

Căldură mare, maşini frumoase, scumpe sau exotice şi orădeni curioşi, aceasta era atmosfera în această dimineaţă, la deschiderea Top Auto 2010 Oradea.

Expoziţia va fi deschisă până duminică inclusiv, iar orădenii au ce admira. Primele maşini care întâmpină vizitatorii sunt ce de la BMW care sunt cunoscute pentru hergheliile de cai putere de sub capotă şi eleganţă. Totuşi sunt depăşite la lux şi extravaganţă de Ferrari-ul Spider, Masseratti Quatroporte şi Porsche.

De o atenţie la fel de mare beneficiază şi maşinile „tunate” şi old timerii şoselelor. „Fiecare dintre maşini are frumuseţea sa, sunt frumoase toate. Aş prefera una scumpă, dar nu consider că old timerşii sunt de ignorat”, a explicat Ioan Peneac, unul dintre primii orădeni care au vizitat Top Auto.

Maşini „grele”

Zona tuning este populată cu maşini prezentate în premieră, preparate de Crazy Tuning şi West Side Racers. Una dintre temele comune retro&tuning la TOP AUTO 2010 este prezentarea modelului VW Golf de la începuturi până în prezent, de la 1 la 6.

„Am adus aici maşini gata pregătite cum sunt Audi B4 White King, Fiat Bravo Barbie sau Fordul Taunus din 1975, dar am adus şi Opelul Kapitan-limuzina din 1961 şi Renaultul 16-fosta Regină a şoselelor din 1968 care vor fi atracţiile principale ale Top Auto 2011”, a subliniat Ervin Koszta de la Crazy Tuning Oradea.

Premierele Top Auto 2010 sunt: BMW X5 facelift şi noua motorizare 4.0, Fiat Doblo, Skoda Superb Combi, Citroen DS3 şi modelele Peugeot 3008 si 5008.

Printre surprizele mari ale show-ului se remarcă prezenţa Roxanei Ciuhulescu pe parcursul evenimentului. Zona de show va avea şi o secţiune dedicată concursurilor cu premii, concursurile Top Tuning şi Top Retro, tombole şi deja tradiţionalul concurs Miss Top Auto.

Ultima fiţă: superbolid nemţesc cu PlayStation

Orădeanul Ervin Koszta a adus şi alte maşini, în care a investit luni întregi de muncă.El are la activ peste 60 de maşini pe care le-a restilizat şi le-a transformat în modele unice. La Top Auto 2010, care şi-a deschis porţile astăzi, Ervin a venit cu trei maşini „medaliate” la concursurile de gen.
Distincţii a primit pentru Fiat-ul Bravo „Barbie”, un Ford Taunus din 1975 şi Audi B4 White King. „Barbie a luat premiul pentru cel mai frumos vehicul şi best interior la show-ul Devil Tuning de luna trecută din Budapesta. Acum lucrez încă la Fordul Taunus care va primi un motor de 2 litri şi va avea aproximativ 180 de cai putere, dar la vremea lui era din clasa amercian muscle. Avem aici Barbie-ul special pentru femei şi Ford-ul care este masculin 100 la sută”, a spus Ervin.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite