Concurs de Miss pentru susţinătoarele Campionatului Mondial, la Era Shopping Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud va fi sărbătorită la Oradea prin concursul de frumuseţe „Campioana Campionilor”, organizat de Era Shopping Park.

Preselecţia pentru concursul de miss va avea loc sâmbătă, 26 iunie, în incinta complexului comercial. Fetele înscrise vor trece prin mai multe probe de foc, printre care defilarea în costume de baie şi în rochii de vară, un test de cultură generală şi mai multe demonstraţii de dexteritate.
Probele de concurs vor fi presărate cu prezentări de modă. Fetele care participă la preselecţie vor fi premiate cu cosmetice şi bijuterii, dar şi bilete la piscină. Finala concursului „Campioana Campionilor” va avea loc pe 11 iulie. Seara va debuta cu un concurs de karaoke cu melodii inspirate de Campionatul Mondial şi va continua cu defilări în cosume de baie şi ţinute business.

Fetele vor avea de trecut şi de probele de servit bere şi şutat la poartă. Toate participantele vor fi premiate de magazinele din Era Shopping Park, iar primele trei fete clasate vor beneficia de câte un book profesionist. Marea câştigătoarea va primi în plus un tablou pe pânză şi o excursie pentru două persoane la AquaPark Hajduszolo.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite