Opt investitori pentru hotelul de 15 milioane de euro din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efectele crizei imobiliare sunt sfidate la Oradea, unde un hotel de top, scos la vânzare cu 15 milioane de euro, este la mare căutare printre investitorii străini. De vânzarea unităţii turistice din Oradea se ocupă o agenţie imobiliară din Hunedoara. reprezentanții acesteia spun că au fost multe tatonări pentru această unitate, însă nu s-a bătut palma cu nimeni. Hotelul prezintă un interes deosebit printre potenţialii cumpărăt

Orădeanul Constantin Dudău, specialist imobiliar, consideră că Hotelul „Scorilo" este un punct de interes pe piaţa imobiliară, dar preţul vehiculat este mult prea mare. „ۤ«Scorilo» este o emblemă pentru oraş şi pentru ceea ce înseamnă unităţi hoteliere. Preţul este unul mare având în vedere faptul că în momentul de faţă nu se mai fac investiţii masive în domeniul acesta. Comparativ, pe piaţă a existat o ofertă pentru un hotel din Bran, cu 40-50 de camere şi un teren aferent de două hectare, la un preţ de 8 milioane de euro", susţine Constantin Dudău.

Hotel „Scorilo" din Oradea a fost inaugurat în data de 8 ianuarie 2004. Este amenajat după o tematică dacică, fiind împânzit cu picturi ce reprezintă acele vremuri  şi cu obiecte specifice strămoşilor. Clădirea datează din anul 1703 şi a fost în trecut reşedinţă episcopală.

Vezi în săptămânalul ADS care se găsește de mâine la chioșcuri
care este cheia succesului în viziunea managerului de hotel!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite