Opt consăteni din Bihor, cercetaţi după ce au obţinut credite cu documente de venit false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigare a fraudelor au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a opt persoane, acuzate de înşelăciune şi uz de fals. Acestea au contractat credite în valoare de peste 55.000 de euro, folosind documente de venit false.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor au finalizat vineri cercetările faţă de opt persoane, toate din localitatea bihoreană Ceica, pentru înșelăciune și uz de fals. „Aceştia sunt acuzaţi că, în perioada martie 2007- ianuarie 2008, ar fi indus în eroare angajații unei instituţii financiare din Oradea, cărora le-au prezentat documente false (adeverinţe de venit), care atestau în mod nereal, calitatea lor de angajați ai unor societăți, reuşind astfel să contracteze diverse credite", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Continuă

Prejudiciul astfel provocat este de 55.900 euro și 49.000 lei. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspecţilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite