Omul de afaceri Beniamin Rus îl acuză pe președintele Consiliului Județean de șantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beniamin Rus
Beniamin Rus

Beniamin Rus, proprietarul firmei Selina, a declarat astăzi într-o conferință de presă, că președintele Consiliului Județean Bihor, Radu Țîrle, l-ar fi șantajat. Rus spune că îl va da pe șeful județului pe mâna procurorilor anticorupție.

Beniamin Rus a declarat că Țîrle i-ar fi condiționat semnarea contractului pentru reabilitarea noului sediu al Muzeului Țării Crișurilor, prin renunțarea la contestarea licitației pentru drumul de Ianoșda. "Contractul pentru muzeu a fost semnat sub presiunea șantajului. A fost semnat o dată cu contractul pentru Ianoșda. Mi s-a spus dacă nu taci și nu stai în banca nu mai faci muzeul, motiv pentru care nu am mai constestat la Ianoșda", a declarat Beniamin Rus.

Omul de afaceri spune că va depune plângere la Direcția Națională Anticorupție, Curtea de Conturi și chiar la Guvern. "Există o hotărâre de Guvern care spune că vor fi demiși președinții care blochează fondurile consiliilor județene", a subliniat Rus. "Țîrle este un cancer pentru județ", a mai declarat omul de afaceri.

Purtătorul de cuvânt al președintelui Radu Țîrle a declarat că acesta va transmite un comunicat de presă cu un răspuns vizavi de acuzații după ce va vedea exact ce a declarat Rus în conferința de presă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite