Ofiţer dat pe mâna justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţii de pază din hypermarketuri trebuie să fie foarte vigilenţi în ultima perioadă
Agenţii de pază din hypermarketuri trebuie să fie foarte vigilenţi în ultima perioadă

Până la finalizarea anchetei, Ioana Tişe, ofiţer la Penitenciarul din Oradea, a fost mutată temporar pe o funcţie fără responsabilităţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea vor începe cercetările în cazul inspectorului din Penitenciar prins la furat în urmă cu două săptămâni în magazinul Carrefour. „S-a schimbat încadrarea juridică din furt în înşelăciune. Aceasta a achitat produsele la casa de marcat numai că erau sub preţul de la raft după ce schimbase codurile de bară”, a declarat Vasile Popa, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Ioana Tişe a fost surprinsă în data de 20 noiembrie de camerele de supraveghere instalate în magazinul Carrefour, în timp ce schimba codurile de bare ale unor produse. Femeia a fost atunci reţinută de angajaţii societăţii care asigură paza în magazine şi predată jandarmilor.  

Mutată pe o altă funcţie
Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Penitenciarului de Maximă Siguranţă Oradea, Ioana Tişe îşi desfăşura activitatea în sectorul administrativ al instituţiei de detenţie. Imediat după adresa oficială sosită pe adresa penitenciarului, inspectorul a fost mutat pe o altă funcţie.

„În urmă cu două zile am primit înştiinţare oficială de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Conducerea Penitenciarului a decis ca Ioana Tişe să fie mutată temporar pe o funcţie vacantă”, ne-a spus subcomisarul Gabriel Ţica, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Oradea. Astăzi a fost sesizată şi comisia de disciplină care ar putea decide chiar şi sancţionarea inspectorului Ioana Tişe cu încetarea contractului de muncă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite