Oferte last minute, pentru orădenii care nu știu încă unde să-și petreacă Revelionul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii vor fi trataţi regeşte la petrecerea din noaptea de Revelion
Orădenii vor fi trataţi regeşte la petrecerea din noaptea de Revelion

În unele restaurante din centrul oraşului, locurile pentru petrecerea nopţii dintre ani sunt rezervate în proporţie de 95%. Preţurile meniurilor se situează între 250 şi 300 de lei. La acest preţ, oaspeţii au parte de un adevărat festin culinar.

Clientul este stăpânul nostru ! – zicala pare să funcţioneze cât se poate de bine şi pe meleaguri bihorene din moment ce patronii de restaurante au aruncat în ring cele mai bune oferte de sărbători doar ca să îşi atragă clienţii. „La restaurantul nostru, locurile pentru petrecerea de Revelion sunt ocupate în proporţie de 95 la sută”, spune Klaus Corchiş, administratorul restaurantului Leonesse.
Localul este situat chiar în centrul oraşului, iar din acest punct de vedere prezintă un mare avantaj. „Clienţii noştri vor fi foarte aproape de focurile de artificii tradiţionale organizate de municipalitate”, a explicat tânărul. La Leonesse, preţul meniului este cuprins între 250-290 lei. „250 lei este preţul pentru acele persoane care au făcut rezervări până la data de 1 Decembrie. După această zi, tariful este de 290 lei. În acest pachet, băutura este la discreţie. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ şi o solistă care va cânta muzică live de toată genurile”, a spus Klaus Corchiş. Clienţii vor participa la o tombolă cu premii surpriză şi vor urmări o scenetă cu lupte medievale, asta ca să se încadreze în specificul restaurantului.  
Afacerile nu merg la fel de bine pentru toţi administratorii de restaurant. „Am fost nevoiţi să reducem preţul pentru meniu de la 300 la 270 lei, deşi acesta îl aplicam doar la grupuri organizate. Până în acest moment, doar jumătate din capacitatea sălii este ocupată şi vorbim de 100 locuri”, a declarat Alexandra Nagy, reprezentanta restaurantului Majestic. Aici, clienţii vor avea de ales între zeci de feluri de preparate dintre cele rafinate până la cele tradiţionale, muzică live şi distracţie. Există însă şi localuri în centrul oraşului unde în acest an nu se vor organiza petreceri. „Se simte criza financiară. Anul acesta nu vom organiza petrecere de Revelion pentru că nu prea s-au interesat clienţii. Doar 12 persoane au întrebat de preţuri. Am organiza cina festivă dacă am avea minimum 30 de solicitări”, a declarat Şerban Sere, administratorul restaurantului Da Luca. Omul de afaceri recunoaşte că nici anul trecut nu a organizat o petrecere de Revelion. „În 2007 am avut cina festivă la care au fost 40 de persoane”, a spus Sere. Pentru cei care vor opta să petreacă Anul Nou în centrul oraşului, municipalitatea va organiza o petrece cu buget de criză. Chiar şi aşa din program nu vor lipsi concertele cu care orădenii s-au obişnuit deja.

Oradea

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite