Oamenii fără adăpost pot apela non-stop la comandamentul de iarnă al ASCO, ca să se apere împotriva frigului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Administraţia Social Comunitară Oradea funcţionează un centru de permanenţă, în perioada 3-12 februarie. Viceprimarul Biro Rozalia a spus că înfiinţarea unui comandament de iarnă la sediul ASCO era necesară, având în vedere menţinerea avertizărilor emise de meteorologi privind temperaturile scăzute din Oradea.

Toţi angajaţii ASCO vor fi la dispoziţia oamenilor fără adăpost, non-stop, până pe 12 februarie. În acest sens, instituţia a întocmit un program, care cuprinde persoanele angajate, dar şi intervalul orar în care aceste persoane asigură permanenţa la sediul instituţiei din str. Primăriei nr. 42. Numerele de  telefon  la care orădenii aflaţi în dificultate pot cere ajutor sunt: 0259.441.677, 0259.431.333 şi 0359.465.434.

„Rugăm cetăţenii care observă persoane cu sau fără adăpost, care ar putea avea de suferit din cauza temperaturilor scăzute, să sesizeze acest lucru la numerele de telefon menţionate, pentru a le putea oferi o mână de ajutor", este apelul viceprimarului Biro Rozalia pentru orădeni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite