O femeie a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a încercat să jefuiască, vineri dimineaţă, o casă de schimb valutar din Oradea, ea fiind surprinsă însă de casieră, pe care a rănit-o cu un cuţit, după care a fugit, fiind prinsă în scurt timp de poliţişti şi urmând să fie audiată.

O femeie de 55 de ani din Oradea a încercat să jefuiască, vineri, în jurul orei 9.00, casa de schimb valutar Antorichi de pe Bulevardul Dacia din municipiul Oradea.  Potrivit poliţiştilor de faţa locului, orădeanca a aşteptat momentul în care angajata firmei a ieşit să schimbe preţurile de pe afiş şi a intrat în casa de schimb valutar cu intenţia de a fura banii din casieria rămasă nesupravegheată.
Conform anchetatorilor, femeia a fost văzută însă de casieriţă, care a încercat să o oprească. Încercând să scape, femeia a atacat-o cu un cuţit pe casieriţă şi a rănit-o, după care a fugit, fiind rănită la rândul ei în timpul altercaţiei.

Agresoarea a fost prinsă

Victima a declanşat imediat butonul de alarmă, iar un trecător a sunat la 112, agresoarea fiind prinsă în scurt timp de un echipaj al Poliţiei municipiului Oradea.Poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, de la Serviciul Criminalistic şi de la Poliţia municipiului Oradea se află în prezent la locul tentativei de jaf, pentru cercetări. Şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, a declarat, că ambele femei sunt rănite şi tratate de medicii SMURD, urmând ca după ce starea medicală îi va permite orădeanca acuzată de tâlhărie să fie dusă la sediul Poliţiei Oradea pentru audieri. "Deocamdată nu se cunoaşte motivul jafului", a declarat şeful Poliţiei Bihor.

UPDATE 11.13

Surse din interiorul anchetei susţin că agresoare ar avea probleme psihice.Aceleaşi surse susţin că după ce a fost audiată, femeia a fost trimisă la Neurospihiatrie.

UPDATE 11.57

Conform poliţiştilor care anchetează cazul, agresoarea a reuşit să sustragă suma de 1.700 de lei, în momentul în care a fost văzută de angajata casei de schimb valutar. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite