O adolescentă de 16 ani din Aleșd a fugit de acasă pentru a doua oară în ultima lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima dată când a plecat de acasă, Ioana a fost găsită de polițiști la o prietenă din Aleșd. Nu a dat nicio explicație de ce a făcut acest gest. Însă de această dată, oamenii legii nu au niciun indiciu.

Angela Ioana Malița are 16 ani și locuiește împreună cu tatăl său în comuna Aștileu. Astăzi se împlinește o lună de când adolescenta a fost văzută ultima dat de familie. „A plecat de la domiciliu în data de 17 noiembrie și nu a mai revenit", a spus subcomisarul Ioana Indrieș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Bihor.

La a doua încercare

Adolescenta nu se află la prima încercare de acest gen. Tot în cursul lunii noiembrie, Ioana Malița a mai plecat de acasă. Polițiștii au găsit-o atunci în Aleșd, la o prietenă. Oamenii legii fac un apel către cetățenii care o recunosc, să apeleze cea mai apropiată unitate de poliție sau să-i anunțe la numărul 112.

Semnalmente

Tânăra are 1,60 metri înălţime, aproximativ 50 kilograme, constituţie normală, păr brunet până la nivelul  umerilor, ochi căprui, faţă ovală, ten deschis. Ca semne particulare  se distinge o aluniță pe abdomen.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite