ORAŞUL PE SCURT / Dublă lansare de carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Oradea.

Dublă lansare de carte
Fundaţia Academia Civică organizează, la Librăria Gutenberg, o dublă lansare de carte. Daniela Gifu din Cluj-Napoca şi-a lansat volumele: „33 de trepte. Jurnal de iniţiere spirituală”  şi „Eu, tu şi EL”. Ambele volume au apărut la Editura Limes, din Cluj- Napoca.

Dezbateri pentru căldură
Consiliul Municipal Oradea a dezbătut astăzi strategia pentru furnizarea căldurii în sistem centralizat, în oraş, pentru perioada 2009-2028. Aleşii au discutat şi regulamentul Administraţiei Imobiliare, şi proiectul de regulament privind publicitatea stradală.

Muzică folosită ca terapie
Filarmonica de Stat din Oradea găzduieşte un concert de muzică ambientală şi terapeutică, susţinut de compozitorul Gheorghe Iovu. Muzicianul este unicul compozitor din România atestat în meloterapie de Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din ţară.

Amânare în dosarul Hayssam
Magistratul Mircea Puşcaş a amânat motivarea în cazul dosarului Hayssam. Judecătorul trebuie să decidă dacă-l lasă liber pe Tartoussi Mustafa, complicele lui Hayssam, şi să ceară autorităţilor să-l citeze din nou pe Hayssam, judecat la Oradea pentru fugă din ţară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite