OPORTUNITATE Târg de cariere pentru orădeni, cu seminarii de branding personal, în avans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după ce se trezesc după petrecerea de 1 Mai, tinerii orădeni sunt aşteptaţi la un Târg de Cariere. Peste 850 de locuri de muncă sunt deja pe lista organizatorilor târgului, care va avea loc în zilele de 5 şi 6 mai la Sala de Sport a Universităţii din Oradea.

Târgul de Cariere vine pentru prima oară la Oradea, propunându-le angajatorilor locali o întâlnire față în față cu orădenii aflați în căutarea unui loc de muncă. La eveniment sunt așteptați peste 3.500 de candidați: studenți și absolvenți, șomeri și necalificați, personal cu experiență și circa 45 de angajatori locali și naționali. „Nu există niciun fel taxe de participare la Târgul de Cariere, nici pentru candidați și nici pentru angajatori", a subliniat Ştefan Teişanu, co-fondatorul Târgului de Cariere.

850 de locuri de muncă pentru orădeni

Peste 30 de companii au răspus deja afirmativ invitației organizatorilor. Între acestea se numără Aegon, Arabesque, Astra, ATP Exodus, Autoliv, Autonet, Celestica, COMAU Romania, Connect Group, Continental Hotels, Cylex Tehnologia Informației Internațional, D&C IMPEX, Informedia, IT Services, IT Cluster, Lidl, Masterplast, Omniasig, Plexus Services , RDS-RCS și SHC. De asemenea, la eveniment participă și companiile de recrutare Adecco, GI Group și Lugera & Makler, fiecare dintre acestea reprezentând un număr mare de clienți și venind astfel în fața orădenilor cu o mare varietate de oferte de locuri de muncă. Nu în ultimul rând, AJOFM Bihor este prezentă la stand cu oferte variate în județul Bihor, dar și în străinătate. Companiile bihorene interesate de participare îi pot contacta pe organizatori până la data de 3 mai 2011, prin intermediul site-ului www.targuldecariere.info.

Instruire gratuită pentru orădeni

Înainte de târgul propriu-zis, din data de 2 până la 4 mai, organizatorii le oferă orădenilor trei seminarii de carieră gratuite, susținute de către experți în carieră și antreprenoriat. „Programul constă în trei seminarii de carieră gratuite, care se adresează tuturor persoanelor dornice de a afla mai multe despre instrumentele de planificare a carierei, despre drepturile și obligațiile conferite de statutul de angajat , dar și despre varianta unei cariere antreprenoriale", a spus Ştefan Teişanu.

Branding personal

Seminariile abordează concepte ca autoevaluarea, brandingul personal, căutarea activă a unui loc de muncă, întocmirea unui CV şi a unei scrisori de intenţie, interviul de angajare, feed-back-ul de 360 de grade, mentoratul și drepturile angajatului. Un seminar de o zi este dedicat și statutului de antreprenor. Experții TdC vor instrui participanții în privința înființării și coordonării unei afaceri proprii, oferindu-le informații despre cum realizarea unui plan de afaceri, drepturile şi obligaţiile angajatorului, surse de informare şi consultanţă în legislaţia muncii, surse de finanțare și strategii de start-up. Cei mai activi participanți vor primi premii în bani, acordate pe loc de către organizatori.

Înscrieri

Persoanele care doresc să beneficieze de seminariile TdC se pot înscrie pe www.targuldecariere.info/seminarii.php, prin completarea formularul participare de pe site, sau trimițând direct un CV la office@targuldecariere.info, caz în care trebuie să menționeze la care dintre cursuri doresc să participe. Înainte de seminarii, toți cei înscriși vor fi contactați de către organizatori pentru a li se confirma rezervarea făcută.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite