Nouăzeci de liceeni vor fi ajutați să-și planifice carierele, printr-un proiect internațional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenți internaționali se vor întâlni sâmbătă cu liceeni de clasa a douăsprezecea din Oradea, cu ocazia lansării proiectului GROW 1.2. Proiectul este organizat de AIESEC împreună cu Şcoala de valori şi cu sprijinul Fundaţiei Dinu Patriciu.

„Sâmbătă, în sala festivă a Facultăţii de Ştiinţe Economice , organizația AIESEC Oradea le pregăteşte celor 90 de elevi de clasa a douăsprezecea evenimentul festiv de deschidere a proiectului GROW 1.2", spune Răzvan Isai, vicepreședinte comunicare la AIESEC Oradea. Potrivit acestuia, GROW  este un program educaţional care se desfăşoară pe parcursul a patru ani, simultan, în unsprezece orașe. 

Dornici să interacționeze cu studenți străini

 „La sfârşitul perioadei de înscriere , nouăzeci de elevi au dorut să participe la aceste sesiuni interactive. Ideea de a putea fi ajutaţi să-și stabilească obiective pentru cariera lor i-a atras pe mulţi dintre participanţi. De asemenea atenţia lor a fost captată și de prezenţa studenților  internaţionali ,care îi vor ajuta pe elevi pe tot parcursul proiectului în diferite sesiuni", spune Răzvan Isai.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite