Oradea: Nouă investitori vor să facă afaceri în parcul industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă investitori, români și străini, au concesionat deja terenuri în parcul industrial Euro Business Park.

Cea mai mare investiție de până acum este cea a coreenilor de la Shinheung Precision CO. LTD., care au concesionat zece hectare de teren și vor să înființeze circa 500 de locuri de muncă. Activitatea de producție va începe la jumătatea anului viitor. Firma produce componente electronice. Investiția lor va fi de circa opt milioane de euro.

Alte firme care au concesionat parcele mai mici, între 2000 și 12.000 de metri pătrați. Este vorba despre Decolletage@Conjuntos din Spania (componente pentru industria auto) și societățile comerciale locale: Perind (liderul național in fabricarea măturilor, articolelor de periaj, a bidinelelor și periilor de văruit, ale accesoriilor de baie și bucătărie precum și a periilor industriale), Congips (producere și comercializare a materiale de construcții), Rozoti, Vest Euro Market, Skybi, Elisis și Carbenta, companii orădene care doresc să se relocheze.
Investițiile lor sunt între 200.000 și 2,4 milioane de euro.

Parcul industrial are 116 parcele. Dorința primăriei este să le concesioneze pe toate și să creeze cel puțin 5.000 de noi locuri de muncă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite