Noroc pentru trei bihoreni care au intrat cu maşina sub tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină lovită de tramvai
Maşină lovită de tramvai

Trei bihoreni se pot considera norocoşi după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un tramvai. Incidentul s-a petrecut în cartierul Nufărul din Oradea în apropiere de McDonalds.

Vinovat de producerea accidentului este Emil Berinde, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Dobreşti, şoferul care se afla la volanul autoturismlui Volkswagen. Alături de el în autoturism se afla soţia şi mama acestui. În urma impactului mama a suferit leziuni pentru care a fost transportată la spital. „Am vrut să intrăm la McDonads. Veneam dinspre Piaţa Cetate şi nu am văzut tramvaiul“ ne-a spus şoferul. Martorii susţin că izbitura a fost puternică şi numai o minune a făcut ca pasagerii să scape cu viaţă. „Mergeam spre piaţă şi am auzit o bubuitură. Nu credeam că mai scapă cineva cu viaţă“ ne-a spus orădeanca Maria Popa, martoră a aaccidentului.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi de la Ambulanţă, mama şoferului fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor necesare.Starea acesteia este stabilă.  „Conducătorul microbusului a efectuat o  manevră la stânga fără să se asigure. Acesta nu avea voie să vireze în această parte deoarece încălca linia dublă continuă“ a afirmat comisar Traian Marnea din cadrul Poliţşiei Rutiere Oradea.Zeci de curioşi s-au adunat în zonă şi după aproape o oră tramvaiele şi-au reluat circulaţia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite