Nora Nemeș, povestea campioanei care cucerit lumea tenisului la doar 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanca Nora Nemeş a reuşit, la cei 11 ani, să fie un nume cunoascut în tenisul orădean, dar şi pe plan naţional. A ales să practice acest sport de la vârsta de cinci ani, primul antrenor fiind chiar tatăl ei. Sportiva provine dintr-o familie modestă, cu şase copiii, pasiunea pentru sportul alb fiindu-i transmisă de fratele ei.

Nora Nemeş, iubeşte tenisul şi speră să ajungă un nume cunoscut în acest sport. Este o tânără ambiţioasă, dornică să atingă succesul, ea uimindu-i pe cei din jur cu reuşitele de până acum. Mereu şi-a dorit să se antreneze,  dar părinţii nu o vedeau în stare.

„Tatăl Norei i-a spus acesteia că atunci când va bate 100 de lovituri la perete va începe tenisul. Fetiţa s-a ambiţionat şi în 5-6 zile a reuşit să îndeplinească dorinţa părintelui" spune Boros Imre, actualul antrenor al sportivei.

Acesta susţine că orădeanca este talentată, dar la fel ca în orice sport fără muncă rezultatele nu au cum să apată.  Nora a obţinut primele rezultate pe plan local, la vârsta de şapte ani, fiind  o fată silitoare care se mulează după ce  i se cere. Totodată este încăpăţânată, dar îi place să muncească.

„Iubesc acest sport. Tenisul este prima mea dragoste" spune Nora Nemeş. Acest an a fost unul plin de reuşite pentru orădeancă. Sportiva a reuşit să ocupe poziţia a treia la Campionatul Naţional de Tenis pentru categoria de 12 ani şi totodată a participat la cele mai puternice turnee naţionale. În acest an a mai jucat două finale la turneele internaţionale, iar acum participă la turneul internaţional Diadora Cap ce are loc la Timişoara.

Citește povestea succesului în săptămânalul ADS pe care-l găsești la chioșcuri,
și vezi de ce a refuzat Nora Nemeș oferta din partea americanilor
!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite