Oradea: Nicoleta Bancs: „L-am văzut zbătându-se între viață și moarte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Nicoleta Bancs: „L-am văzut zbătându-se între viață și moarte”
Oradea: Nicoleta Bancs: „L-am văzut zbătându-se între viață și moarte”

Nicoleta Bancs (22 ani) s-a întors în Tămașda, comuna Avram Iancu, la copiii de doi și trei ani pe care, atunci când a plecat cu soțul ei Viorel Bancs, pentru a culege struguri în Spania, i-a lăsat în grija bunicilor, a socrilor ei.

CITEȘTE ȘI

Fraţii şoferului mort în Spania îl vor acasă

Supravieţuitorii carnagiului din Spania au ajuns la familiile lor, în satul Tămașda

Accidentul din Spania a lăsat orfani 14 copii

Românii morți în tragicul accident din Spania sunt bihoreni


S-a întors în țară, dar nu și în casa în care a locuit cu soțul ei, șoferul Citroenului Jumper în care au pierit șase suflete, în accidentul petrecut vinerea trecută, aproape de Valencia.

Și-a văzut soțul murind

Locuiește la socri, incapabilă să trăiască fără Viorel în casa în care visau să-și crească băieții. Cu lacrimi în ochi spune abia auzită că nu mai poate să doarmă, din acea vinere neagră. Nu poate să doarmă, să mănânce, să vorbească. Îl vede mereu, parcă aievea, pe soțul ei, dându-și ultima suflare, chiar lângă ea. De patru ani era căsătorită cu Viorel și pentru a doua oară mergea cu el în Spania, la muncă. Fratele lui Viorel, Sorin, crede că Nicoleta a scăpat cu viață printr-o minune. „Nicoleta a coborât lângă mașină și a urcat imediat înapoi. Într-o secundă camionul a lovit-o și a aruncat-o afară. A fost o minune că a scăpat”, ne-a povestit azi Sorin, în timp ce părinții Nicoletei încercau să o liniștească, să o oprească din plâns.

Consolare în cei doi copii

La o săptămână după accident și la o zi după ce s-a întors în țară, Nicoleta, unul dintre cei trei supraviețuitori ai carnagiului de lângă Valencia, are răni care nu crede că se vor vindeca vreodată. Fizic are doar câteva vânătăi pe picioare, emoțional este însă distrusă. „L-am văzut zbătându-se între viață și moarte”, a spus izbucnind în plâns Nicoleta. Deocamdată consolarea și-o găsește când îi vede pe cei doi băieți, Viorel Marian (3 ani) și Emanuel Florin (2 ani), care nu conștientizează încă ce s-a întâmplat cu tatăl lor. Cel mai mare, cel care poartă numele lui Viorel, este copia fidelă a tatălui său. Având în vedere că familia Bancs este unită iar socrul ei a declarat că se va ocupa de creșterea și întreținerea copiilor, nu are de ce să-și facă griji pentru viitorul celor doi orfani de tată.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite