Niciun investitor interesat să construiască parcarea supraetajată de pe Tribunalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea caută un investitor, alături de care să realizeze o parcare supraetajată, care să rezolve problema locurilor de parcare din centrul oraşului. Fiindcă niciun investitor nu a depus vreo ofertă pentru licitaţia publică organizată în februarie, primăria a modificat termenii asocierii.

Primăria Oradea a organizat recent o licitaţie publică, pentru a selecta un investitor care să se asocieze cu  Consiliul Local Oradea, în scopul realizării unei parcări multietajate în central oraşului, pe strada Tribunalului. „Având în vedere faptul că perioada de depunere a ofertelor pentru licitaţia publică a fost 22 februarie 2011, iar până la acea dată  nu s-a depus nicio ofertă pentru licitaţie, Primăria Oradea a modificat caietul de sarcini al licitaţiei, proiectul urmând să fie scos din nou la licitaţie", a transmis Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea.

Modificări

Pentru a face parteneriatul mai atractiv, primăria a modificat termenul asocierii, de la 10 la 5 ani, arătându-se dispusă să plătească până la 1.650.000 de euro pe an, în loc de 600.000 de euro pe an, pentru exploatarea parcării. „Totodată, s-a modificat termenul de elaborare a proiectului, de la două  luni la o lună, iar termenul de execuţie a lucrărilor va fi de maximum 18 luni, dar nu mai puţin de 12 luni", informează Mirela Macra. Modificările vor fi supuse luna aceasta aprobării Consiliului Local, pentru a putea fi demarată procedura de licitaţie, cât mai curând posibil. Valoarea estimată a investiţiei este de 5,5 milioane euro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite