Neatenția la regulile de circulație i-a băgat în spital pe un minor și pe un șofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce traversa strada neregulamentar, iar un șofer cu experiență a ajuns în aceeași situație după ce a urca băut la volan.

Ieri, în jurul orei 18.30, la intersecţia străzilor Ion Bogdan cu Cimbrului din Municipiul Oradea, P.M.A., de 40 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi. În urma manevrei a accidentat un minor de 13 ani, din Oradea, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure. Minorul acroșat minorul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT ÎN LANŢ PE O ŞOSEA DIN IALOMIŢA

Tot ieri, dar în jurul orei 17.30, pe drumul judeţean 797, în localitatea Girişu de Criş, localnicul P.I., de 59 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers într-un viraj la stânga. Din această cauză a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar din sens opus de orădeanul P.B.M., de 20 de ani. În urma testării cu aparatul etilo-test, s-a stabilit că P.I., conducătorul autoutilitarei, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma accidentului rutier, P.I. a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital, iar celălalt conducător auto, P.B.M., a suferit leziuni mai uşoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite