Neacordarea priorității și graba unor șoferi au făcut noi victime în Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condusul după consumul de alcool și neatenția rămân principalele cauze ale accidentelor rutiere în județul Bihor, fapt confirmat și de incidentele din aceste zile.

Sâmbătă în jurul orei 18.30, pe drumul judeţean 190 C, în comuna Balc, L.I., de 60 de ani, din Balc, în timp ce conducea un moped fără a purta casca de protecţie, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. În urma manevrei a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Municipiul Bucureşti, care staţiona neregulamentar pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la spital pentru investigaţii de specialitate

Tot sâmbătă în localitatea Paleu, orădeanul I.V., de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor pe direcţia Oradea - Paleu, nu a acordat prioritate de trecere când a efectuat un viraj la stânga în localitatea Paleu. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus din sens opus de K.I., de 24 de ani, din Paleu.

În urma accidentului rutier, K.I., conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital

Ieri C.I.G., de 33 de ani, din Municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19B, în afara localităţii, având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,95 mg/l alcool pur, într-o curbă spre dreapta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus de B.F.V., de 30 de ani, din comuna Brusturi. În urma impactului a fost proiectat într-un alt autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus în spatele celui de-al doilea vehicul de R.S.C., de 23 de ani, din Municipiul Marghita.

În urma accidentului rutier, R.S.C., conducătorul celui de-al treilea vehicul implicat, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite