NEWS ALERT: Tâlhărie la o sală de jocuri din cartierul orădean Ioșia (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Județean de Polițiie Bihor a anunțat că a avut loc o tălhărie la o sală de jocuri din Oradea. Din primele informații, atacatorul a fugit cu șase sute de lei.

UPDATE 16.30 Poliția a demarat o anchetă pentru a-l depista pe atacator. Casiera de la sala de jocuri EuSlot, Mirela Chivari, a fost condusă la sediul Poliției pentru declarații. Comisarul șef Ioan Lenghel, comandantul Poliției Municipiului Oradea, a declarat în urmă cu câteva minute că nu au deocamdată niciun suspect. "În jurul orei 13, casiera a rămas singură, un individ a intrat peste ea, a amenințat-o cu cuțitul i-a luat șase sute de lei și la plecare a dat cu spray paralizant", a spus Lenghel. Casiera a apucat să declanșeze butonul de panică. La fața locului au ajuns agenții de pază și polițiștii. Potrivit comisarului șef, atacatorul era mascat. Camerele video din sala de jocuri au înregistrat tot. Polițiștii au luat imaginile pentru examinare. "Deocamdată nu există un cerc de suspecți", a declarat șeful Poliției Municipiului Oradea. "Oamenii legii au încercat să dea de urma atacatorului și cu ajutorul câinilor de pază, însă fără prea mare succes. "Din păcate nu a pus mâna pe nimic. A ameințat-o cu cuțitul, a luat banii și a fugit", a spus Lenghel. Nici cei care locuiesc în zonă nu au văzut nimic. "Am auzit butonul de panică și am ieșit afară, dar nu am văzut nimic. Casiera era pe scări, vorbea la telefon, se ținea de gură și zicea că a fost atacată", a povestit Anca Șuteu, vânzătoare la un magazin din zonă.



Sala de jocuri aparține unei firme din Austria, patronată de Lia Pignitter. Potrivit unui angajat al societății, în Oradea mai există două săli de jocuri EuSlot. Societatea mai deține un lanț de săli de jocuri și în Austria. Sala de jocuri din Ioșia a fost deschisă în urmă cu aproximativ o lună.

image


Update 15.45.
Casiera unei săli de jocuri mecanice din Oradea a sesizat poliția, prin apelul de urgenţă 112 că, în jurul orei 13.05, în incinta sălii a pătruns o persoană necunoscută, de sex masculin, care avea o cagulă pe faţă şi, sub ameninţarea unui cuţit, a pretins să îi dea banii din încasări. "La faţa locului s-a deplasat cu maximă operativitate o echipă de cercetare formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, sub conducerea şefului inspectoratului, care efectuează cercetări în vederea depistării autorului infracţiunii şi pentru recuperarea prejudiciului", a spus Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, a declarat pentru Adevărul de Seară că un bărbat mascat a intrat într-o sală de jocuri, a amenintat-o cu un cuțit pe casieră și a fugit cu șase sute de lei. "Înainte să iasă a dat cu spray paralizant", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite