Municipalitatea a delegat managementul spitalelor preluate către echipe de conducere noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea a preluate patru spitale de la Ministerul Sănătătții și a înlocuit echipa de management a unităților sanitare cu proprii oameni prin dispoziția primarului Ilie Bolojan.

Ca urmare a preluării managementului celor patru unităţi sanitare, respectiv Spitalul Clinic Municipal Gavril Curteanu, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Spitalul Clinic de Obstetrică - Ginecologie, executivul a numit azi prin dispoziţia primarului managerii interimari ai celor patru spitale, directorii medicali şi directorii economici.

Pe lista echipei de management a Spitalului Clinic Municipal „Gavril Curteanu" se găsesc Ovidu Pop-specialist anatomie patologică și Ladislau Ritli-medic pediatru. La spitalul de Pneumoftiziologie manageriatul va fi asigurat de Maria Groze și de Mircea Florin Marta, iar la Psihiatrie vor fi Alexandru Vâlceanu și Adela Moș. În cazul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie din Oradea postul de manager va fi ocupat de Gavrilă Grebenișan, iar director medical va fi Liana Antal.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite