Municipalitatea va demara în această vară o nouă rundă de lucrări în infrastructură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Bolojan
Ilie Bolojan

Primarul Ilie Bolojan a prezentat azi lucrările de infrastructură pe care municipalitatea le va realiza în perioada următoare. În această primăvară vor demara lucrările de modernizare pe strada Principatelor Unite și se vor amenaja două sensuri giratorii la capetele podului rutier Sovata-Oneștilor.

Așa cum arată primarul Bolojan, s-a finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea străzii Principatelor Unite. "Vrem să realizăm o mai bună legătură între zona centrală şi cartierul Ioşia, evitând intersecţia străzii Tudor Vladimirescu cu strada Decebal, care este aglomerată", a precizat primarul. De asemenea, a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru realizarea unui acces între centura municipiului și Piaţa 22 Decembrie, incluzând un pod peste parâul Peţa şi acces spre strada Universităţii. "Vom realiza o relaţie importantă care va face ca cei care locuiesc în cartierul Grigorescu sau Nufărul 2 să nu ajungă în centru sau Ioşia numai prin Nufărul sau Cantemir ci vor putea utiliza şi această străpungere nouă", a mai adăugat primarul.

Soluții de fluidizare a traficului

În cadrul aceleiași conferințe, primarul a prezentat câteva soluții pentru fluidizarea traficului din oraș. Astfel, Bolojan spune că la cele două capete ale podului rutier Sovata-Oneștilor, care urmează să fie amenajat în această vară, va realiza sensuri giratorii. De asemenea, se va amenaja în această primăvară girația din zona Bulevardul Dacia-Carpați. Nu în ultimul rând, în luna iunie vor demara o serie de lucrări de amenajare pe Calea Clujului între strada Seleușului și Strada Căii Ferate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite