Municipalitatea a găsit un constructor pentru parcarea supraetajată din spatele tribunalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul contruirii unei parcări supraetajate în spatele Trbunalului pare să prindă contur. La recenta licitaţie organizată au participat patru asocieri de firme, după ce, până acum, primăria a eşuat în tentativele de a găsi un partener pentru lucrare.

Astfel, SC Administraţia Domeniului Public SA Oradea a finalizat procedura de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia Complexului Multifuncţional cu parcare supraetajată, zona Tribunalului. La licitaţie au participat patru asocieri de firm SC Civila SRL în asociere cu SC Poliart SRL şi SC Costa-Voc SRL; SC Bayer Construct SRL în asociere cu SC Ared Geo & Cad SRL; SC Construcţii Bihor SA în asociere cu SC Pro-Arh SRL şi SC Selina SA în asociere cu SC Atrium Project SRL.

Unul din patru

Comisia de evaluare a analizat propunerile financiare sub aspectul existenţei corecţiilor admise de lege, al încadrării în valoarea estimată a contractului, al preţului aparent neobişnuit de scăzut în raport cu ceea ce urmează a fi prestat. Oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect execuţia lucrărilor de  Proiectare şi execuţie Complex Multifuncţional cu Parcaje Supraetajate, zona Tribunalului Oradea este cea depusă de ofertantul Asociatia SC Construcţii Bihor SRL si SC Pro-Arh SRL, cu o propunere financiară de aproape 17 milioane de lei fără TVA, termenul de execuţie fiind de 12 luni.

În momentul de faţă, procedura de licitaţie se află în perioada de contestaţii, în urma căreia dacă nu vor fi obiecţii legate de decizia comisiei de evaluare, SC Administraţia Domeniului Public SA Oradea va semna contractul de proiectare şi execuţie a complexului după data de 15 august.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite