Municipalitatea ia măsuri pentru combaterea transportului ilegal de mărfuri și persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetriștii și orădenii care transportă persoane și nu dețin actele necesare care să ateste aceste lucru nu vor putea conduce șase luni. Municipalitatea a început să ia măsuri seriose pentru întărirea controlului în scopul combaterii transporturilor ilicite de mărfuri și persoane.

„Referitor la activitatea de executare a serviciului de transport în regim de închiriere pe raza municipiului Oradea şi a serviciului de închiriere autoturisme, potrivit legii, în cazul utilizării unui autoturism pentru transportul public de persoane fără ca acesta să deţină copie conformă, odată cu aplicarea sancţiunii contravenţionale, prevăzută de lege, se suspendă dreptul de utilizare a autoturismului respectiv pentru 6 luni", se arată în comunicatul transmis de reprezentanții primăriei.

Șase luni fără autorizație

În conformitate cu prevederile hotărârii Consiliului local. copiile conforme ale autorizaţiei de transport pentru executarea serviciului de transport în regim de închiriere, respectiv copiile conforme ale certificatului de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului pentru executarea serviciului de închiriere de autoturisme se eliberează de către Autoritatea de Autorizare din cadrul primăriei, pe baza unei documentaţii şi a îndeplinirii unor condiţii cumulative.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite