Motocicliștii Black Eagles se dezic de bikerii care fraudează societățile de asigurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Black Eagles MC Oradea au anunțat că se dezic de bikerii care au fraudat societățiler de asigurări. Membrii Black Eagle  au subliniat că nu doresc să fie confundați cu motocicliștilor membri ai unor grupări infracționale.

Pe fondul ultimelor evenimente în care au fost implicați motocicliști, Asociația Black Eagles MC se dezice de comportamentul motocicliștilor care îmbrățișează atitudini infracționale atât în trafic cât și în viața socială.

Asociația condamnă vehement comportamentul bikerilor care au simulat producerea unor evenimente rutiere pentru a obţine despăgubiri necuvenite de la societăţile de asigurare.

„Asemenea acte anti-sociale nu ne caracterizează pe noi, motociclistii și nicidecum nu dorim o asociere a motocicliștilor bihoreni cu grupări infracționale", se arată în comunicatul lor. „Ca asociație de motocicliști ne dorim ca locuitorii urbei noastre să privească cu admirație motocicliștii și să nu se lase influențați de comportamente teribiliste, izolate", au mai transmis aceștia.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite