Moș Crăciun pune sub brad ursuleți de pluș și păpuși „ca-n povești”, răspunzând scrisorilor copiilor cuminți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moș Crăciun aduce în seara aceasta jucării pentru copiii cuminți
Moș Crăciun aduce în seara aceasta jucării pentru copiii cuminți

În acest an, Moș Crăciun a avut desaga plină cu ursuleți din pluș, păpuși și mașinuțe, toate acestea ajungând în această seară în cutii de cadouri care așteaptă să fie desfăcute de către copiii cuminți. Reprezentanții marilor magazine au fost impresionați de repeziciunea cu care s-au golit anul acesta rafturile cu jucării, semn că Moș Crăciun este darnic și pe timp de criză.

Urșii de pluș au fost printre cele mai bine vândute jucării, într-unul din marile magazine din Oradea. „Urșii de pluș s-au vândut ca pâinea caldă, poate și fiindcă au avut un preț mai mult decât acceptabil, de până la 50 de lei bucata. Cumpărătorii goleau rafturile în câteva minute, de fiecare dată când aduceam jucăriile pe raion", a spus Călin Moscu, vânzător într-un magazin din Oradea. La fel de bine s-au vândut și păpușile care plâng dacă nu sunt hrănite la timp sau mașinuțele cu telecomenzi.

Îl așteaptă pe Moș Crăciun, cu o păpușă cu caleașcă

Ariana Cordaș (5 ani) i-a scris din timp moșului (cu ajutorul mamei sale), anunțându-l că anul acesta își dorește de Crăciun o păpușă ca o prințesă, cu caleașcă trasă de cai, ca-n povestea ei preferată, „Cenușăreasa". „A trebuit să merg cu scrisoarea la Poștă, să-i cumpăr timbru și să o pun în cutia poștală, ca să fie sigură că mesajul ei ajunge la Moș Crăciun și că va găsi sub brad jucăriile mult dorite", a spus Daniela Cordaș, mama Arianei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite