EXCLUSIV: Monica Columbeanu a fost plimbată prin Oradea într-un Rolls Royce de Oscar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Columbeanu a fost aşteptată la Aeroportul din Oradea de o maşină unică în România
Monica Columbeanu a fost aşteptată la Aeroportul din Oradea de o maşină unică în România

Vedeta a fost impresionată de bolidul aurit care a aşteptat-o la Aeroportul din Oradea. "Ce maşină frumoasă", a reacționat Monica, venită în capitala Bihorului pentru a prezenta rochii de mireasă la Expomariage. Soția lui Irinel Columbeanu a petrecut noaptea la Hotelul Dacia Continental, într-o cameră fără fițe.

Vedeți aici mașinile de lux cu care a fost așteptată la aeroport Monica

UPDATE: Sosită aseară la aeroportul din Oradea, Monica a fost așteptată cu un Rolls Royce aurit, care a aparținut actriței Meryl Streep. Doamna Columbeanu urmează să îmbrăce astăzi, din nou, rochia de mireasă, în cadrul Expomariage, la Arena Antonio Alexe, de la orele 14.00. Ea va schimba mai multe ținute, ale unor designeri apreciați în țară și în străinatate. Ultima ieșire pe scenă va fi în jurul orei 19.00. Monica va pleca la București duminică, urmând să ia avionul de la Cluj-Napoca.

Tratată ca o regină

Vedeta este invitata specială a evenimentului și, ca atare, a fost tratată ca o regină. Sosită vineri seară la Aeroportul din Oradea, „scorpia din Izvorani" a fost așteptată de către organizatori cu doi bolizi auriți: o superbă limuzină Rolls Royce şi un Hummer, ambele placate cu circa trei kilograme de aur.

Mașină de Oscar

Aspiranta la o carieră la Hollywood a fost transportată la Hotelul Dacia cu  Rolls Royce-ul adus tocmai de la Timișoara. Proprietarul acestuia, impresarul timișorean Cristea Opria, a cumpărat mașina din America, susținând că i-a aparținut laureatei Oscar, Meryl Streep. Andrei Popa, PR manager Expomariage, a declarat că Monica Columbeanu nu a avut pretenții speciale nici în ceea ce privește onorariul, nici în privința cazării.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite