Monica Columbeanu va fi adusă de la aeroport cu un Rolls Royce placat cu aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu, bonusul oferit orădenilor de către organizatorii Expomariage, va ateriza în această seară, la Aeroportul din Oradea. Asemenea unei celebrități de la Hollywood, soția lui Irinel Columbeanu va fi transportată în oraș cu un Rolls Royce placat cu aur, adus tocmai de la Timișoara.

Mașina de lux, cu care va circula vedeta, îi aparține impresarului Cristea Opria, din Timișoara. Acesta a cumpărat maşina din America, contra sumei de 500.000 de dolari, după care a montat pe ea nici mai mult nici mai puțin decât trei kilograme de aur.  „Maşina aceasta a aparţinut unei actriţe din America, care o avea de un an. Când am luat-o avea 4.000 de kilometri", a spus Cristea Opria. Timișoreanul este reprezentant unic în Europa pentru o firmă care vinde sisteme de placat aur.

În fața arenei Antonio Alexe

Printrea bolizii placați cu aur deținuți de Opria se numără și un Hummer şi  patru Mercedes-uri. La Oradea, în fața arenei Antonio Alexe, impresarul expune doar Rolls Royce-ul și Hummer-ul. Monica Columbeanu a venit la Oradea pentru a prezenta rochii de mireasă în cadrul Expomariage, sâmbătă, între orele14.00 și 19.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite