Mister în jurul motivelor care l-au determinat pe Dan Adrian Fedoreac să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 52 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon în propria maşină. Dan Fedoreac nu avea datorii şi nici probleme de ordin financiar. Familia şi apropiaţii nu îşi pot explica gestul disperat al bărbatului.

Sâmbătă seara, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, că pe un drum retras, ce desparte localităţile Cetariu şi Tăutelc, a fost abandonat un autoturism. Martorii au declarat că în interiorul maşinii se afla cadavrul unui bărbat. La faţa locului, anchetatorii au descoperit o scenă plănuită în cel mai mic detaliu.

La ţeava de eşapament a autoturismului era prins cu coliere un furtun lung de aproape cinci metri care a fost introdus pe geam, în interiorul maşinii. "Furtunul pe care l-a folosit era asemănător cu cel folosit de pompieri şi geamul l-a căptuşit cu saci de rafie. Când l-am văzut noi era deja cu faţa vânătă, aproape mov", ne-a povestit Delia Sim, cea care a anunţat poliţia.

Victima era administrator de firmă

Locul în care a fost găsit bărbatul este cunoscut printre localnici ca Paprikas. Este un loc retras, unde accesul este destul de greu. În maşină, investigatorii au descoperit patru pahare de cafea, o sticlă de votcă şi una de bere. Deşi nu avea asupra sa niciun document, victima a  fost identificată ca fiind Dan Fedoreac, administratorul societăţii Fedorom. Din 2002, bărbatul făcea comerţ cu textile în pieţele din Oradea. În anul 2008, cifra de afaceri a societăţii a ajuns la aproape 110.000 lei. "Joi a dispărut de acasă.

Am anunţat acest lucru la poliţie şi în media. Trei zile l-am căutat prin jurul oraşului. Nu îmi vine să cred. Nu avea probleme financiare", a declarat pentru anchetatori Adrian Fedoreac, fiul victimei. Bărbatul nu a lăsat niciun billet prin care să îşi explice gestul. "Bărbatul de 52 ani a murit datorită intoxicaţiei voluntare cu monoxid de carbon. În cauză nu există suspiciuni de omor", a confirmat inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor. Cunoscuţii nu îşi pot explica gestul afaceristului. "Era introvertit, însă pentru orice problemă există rezolvare", a declarat un apropiat al familiei. "Nu știm care a fost motivul, nu a lăsat nicio scrisoare. Familia este șocată", a declarat pentru Adevărul de Seară Oradea un prieten de familie.

"Avea probleme ca orice om normal, avea o firmă, alerga toată ziua în stânga și dreapta", prieten de familie al victimei

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite