Ca să ajungi Miss trebuie să știi să servești bere și să șutezi la poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii pasionați de fotbal pot urmări finala dintre „Portocala Mecanică“ şi „Furia Roşie“ la Era Shopping Park. După meci, microbiștii o vor putea alege pe cea mai frumoasă orădeancă în cadrul concursul de miss "Campioana Campionilor".

Finala concursului „Campioana Campionilor" va avea loc în această seară. Evenimentul va debuta cu un concurs de karaoke cu melodii inspirate de Campionatul Mondial şi va continua cu defilări în cosume de baie şi ţinute business.

Fetele vor avea de trecut şi de probele de servit bere şi şutat la poartă. Toate participantele vor fi premiate de magazinele din Era Shopping Park, iar primele trei fete clasate vor beneficia de câte un book profesionist. Marea câştigătoarea va primi în plus un tablou pe pânză şi o excursie pentru două persoane la AquaPark Hajduszolo.

Probe de foc la preselecție

Preselecţia pentru concursul de miss a avut sâmbătă, 26 iunie, în incinta complexului comercial. Fetele au trecut prin mai multe probe de foc, printre care defilarea în costume de baie şi în rochii de vară, un test de cultură generală şi mai multe demonstraţii de dexteritate.
Probele de concurs au fost presărate cu prezentări de modă. Fetele care au participat la preselecţie au fost premiate cu cosmetice şi bijuterii, dar şi bilete la piscină. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite