Mirona Olteanu, şefa cancelariei prefectului, lasă Prefectura pentru mediul privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirona Olteanu
Mirona Olteanu

Şefa Cancelariei Prefectului Judeţului Bihor, Mirona Olteanu, şi-a dat demisia. Ea a ocupat această funcţie în urmă cu cinci luni.  

Lăsat liber după plecarea Adelinei Coste pe funcţia de subprefect, scaunul de Şef al Cancelariei Prefectului Judeţului Bihor a fost ocupat, în urmă cu cinci luni, de Mirona Olteanu. Printr-un comunicat de presă trimis astăzi, Cancelaria Prefectului a anunţat demisia acesteia. "Doamna Mirona Olteanu şi-a înaintat demisia din funcţia de director al Cancelariei Prefectului, începând cu data de 17 aprilie. Demisia a fost acceptată de domnul Gavrilă Ghilea, Prefect de Bihor", se precizează în comunicatul de presă.

Mirona Olteanu are 32 de ani și a fost, vreme de 11 ani, jurnalist la mai multe televiziuni locale, iar până toamna trecută chiar imaginea postului local TTV. După ce departamentul de ştiri al televiziunii a fost desfiinţat, Mirona Olteanu a fost concediată.

Fosta şefă a Cancelariei Prefectului susţine că a luat această decizie deoarece intenţionează să lucreze în mediul privat. "Cred că este un an bun în care vreau să îmi testez capacităţile de comunicator în domeniul privat", a spus Mirona Olteanu. În următoarele zile prefectul Gavrilă Ghilea va desemna persoana care va ocupa funcţia de şef al cancelariei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite