Miniștrii calcă din nou strâmb, în fața publicului amator de teatru din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii orădeni, pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor
Actorii orădeni, pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor

După succesul înregistrat în stagiunea 2005 -2006, piesa „Și miniștrii calcă strâmb" este din nou pusă în scenă, la Oradea. Spectacolele sunt programate pentru joi, 14 ianuarie, și vineri, 29 ianuarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Orădenii care nu au avut ocazia să vadă spectacolul „Și miniștrii calcă strâmb" în urmă cu patru ani, sau cei care l-au văzut dar ar vrea să se bucure din nou de interpretarea actorilor, au ocazia să o facă joi, de la orele 18.00. Teatrul de Stat Oradea repune în scenă piesa "Şi miniştrii calcă strâmb", de Ray Cooney, în regia lui Daniel Vulcu. Este vorba despre o comedie de situație, cu multe încurcături. "Şi miniştrii calcă strâmb" desfăşoară, într-un ritm alert, o sumedenie de probleme care rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. Un ministru, mâna dreaptă a premierului, întârzie de la o şedinţă de guvern în care se va discuta bugetul, pentru o aventură cu secretara opoziţiei, într-o cameră de hotel.

Apariţiile succesive ale soţiei ministrului, ale secretarului, ale soţului amantei, ale infirmierei, revenirile chelnerului şi ale directorului hotelului înnebuniţi de agitaţia şi gesturile echivoce ale locuitorilor camerei, toate culminează cu apariţia unui mort care se dovește a fi viu. Totul se încheie cu o nuntă ce tinde spre grotesc. Scenografia este semnată de Vioara Bara. În distribuţie publicul orădean îi va recunoaște pe Richard Balint, Petre Ghimbăşan, Sebastian Lupu, Alexandru Rusu, Corina Cernea, Adela Lazăr și Daniel Vulcu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite