Milionarul din Topul Forbes, orădeanul Zoltan Teszari, lansează mâine un nou post de televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania RCS&RDS a solicitat CNA o licenţă prin satelit pentru a lansa vineri, 10 decembrie, televiziunea generalistă 10 TV. Proiectul va fi coordonat de către directorul general Radu Moraru.

Postul 10TV, patronat de către orădeanul Zoltan Teszari, milionar în Top Forbes 500, va difuza, în proporții egale, filme şi programe de divertisment. În prima lună, telespectatorii nu vor fi deranjați de pauzele de publicitate.

Radu Moraru

Principala emisiune din grila televiziunii 10 TV este talk-show-ul „Naşul", difuzat de luni până vineri şi duminica între orele 20.00 - 23.30 şi, în reluare, în prima parte a zilei, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 - 13.30.

De sărbători

În afară de emisiunea "Naşul", în luna decembrie, grila 10 TV va mai cuprinde, printre altele, o emisiune matinală, filme şi emisiuni dedicate sărbătorilor. Potrivit poiectului depus la CNA, în prima etapă, pe 10 TV nu vor fi difuzate programe de informare (ştiri), dar pot să apară informaţii cu această conotaţie în talk-show-urile difuzate pe post.

Se așteaptă la încasări de peste două milioane de euro

Potrivit proiectului, mare parte din cheltuielile televiziunii 10 TV vor fi acoperite „prin vânzările spaţiului de publicitate" şi din „producţia unor spoturi publicitare". Dacă în luna decembrie 2010 televiziunea 10 TV nu şi-a propus să vândă publicitate, încasările din publicitate ale acestui canal în anul 2011 sunt estimate la 2,5 milioane de euro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite