Mii de pachete cu ţigarete au fost confiscate în Vama Borş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2.000 de pachete de ţigarete deţinute ilegal au fost confiscate de poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni în urma unui control ce a avut loc în Vama Borş

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au început urmărirea penală împotriva lui M.G., de 61 de ani, din judeţul Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete.

Cel în cauză a fost depistat la sfârşitul lunii aprilie a.c., de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor bihoreni împreună cu poliţiştii de frontieră din S.P.F. Borş, în urma unui control efectuat la intrarea în ţară în Vama Borş asupra unui autocar în care mureşeanul călătorea ca pasager.

 În urma controlului, poliţiştii bihoreni au constatat că suspectul transporta în cala autocarului patru genţi de voiaj în care se aflau 2.000 pachete de ţigarete (40.000 ţigarete), cu timbru de Ucraina, pentru care nu achitase accizele aferente.

Prejudiciul total provocat astfel bugetului de stat este de aproximativ 20.000 lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete şi continuă cercetările .

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite