Mii de orădenii au sărbătorit Oktoberfest-ul, în parcare la Ramada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie şi voie bună la Oktoberfest
Distracţie şi voie bună la Oktoberfest

Orădenii au luat cu asalt şi în acest an cortul special amenajat, din parcarea hotelului Ramada, cu ocazia Oktoberfest-ului. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia austriacă Gastein.

Bere nefiltrată, digestive din plante, vin fiert, dar şi wüerstli, leberkase, ciolan de porc, șnițel vienez, sauerkraut, coaste de porc marinate la grill sau ștrudel de mere cu sos de vanilie și kaiserschmarren au fost bunătăţile de care au avut parte cei care au trecut pe la cortul Oktoberfest.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de formaţia austriecă Gastein. În timpul petrecerii au răsunat  atât melodii tradiţionale nemţeşti cât şi evergreen-uri şi hituri rock. De trei ori au fost chemaţi artiştii la bis de către spectatori.

Orădenii care nu au reuşit să ajungă până acum la sărbătoarea bavareză o mai pot face în această seară. De la ora 20.00 formaţia din Austria va urca din nou pe scenă, pregătită şi de această dată să facă show.

„Cu ocazia Oktoberfest, Ramada se implică în susținerea comunității locale şi demarează o campanie de ajutorare a două familii orădene cu dificultăți materiale. În acest sens, toate persoanele care doresc să se implice în acest demers sunt rugate să contacteze departamentul de marketing al hotelului", a spus Nadia Ionescu, director de vânzări şi marketing la Ramada

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite