Mii de kilograme de cereale au fost confiscate de poliţiştii din Valea lui Mihai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerealele erau furate direct de la combina care recolta
Cerealele erau furate direct de la combina care recolta

Peste 22.000 de kilograme de porumb fără documente legale au fost confiscate de poliţiştii de investigare a fraudelor. Cerealele aparţiuneau unei firme deţinute de un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În cursul zilei de joi o echipă de control mixtă formată din poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, poliţiştii din Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea au desfăşurat o acţiune pe DN 19.

Între localităţile bihorene Şimian şi Valea lui Mihai, printre şoferii traşi pe dreapta s-a aflat şi un autotractor cu semiremorcă, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea. Aceasta era condusă de un orădean în vârstă de 24 de ani.

"În urma verificărilor efectuate de poliţiştii bihoreni, s-a constatat că autotractorul transporta 22.600 de kilograme de porumb boabe, fără niciun fel de documente de provenienţă", a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Cerealele au fost confiscate, iar conducătorul autotractorului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite