Micii artiști rutieriști vor fi premiați pentru cunoștințele de circulație

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laureații concursului de creație „Educaţia rutieră salvează vieţi!" vor fi premiați în cadrul unei festivități care va beneficia și de o expoziție realizată din creațiile elevilor înscriși în competiție.

Polițiștii în colaborare cu inspectoraul școlar și Şcoala cu clasele I - VIII nr. 11 şi Grădiniţa nr. 41 „Piticot" din Municipiul Oradea au fost autorii morali ai concursului „Educaţia rutieră salvează vieţi!". Acesta a fost lansat în lunai ianuarie, iar acum a venit verema pentru recompensarea celor mai buni concurenți.

Concursul, aflat la cea de a doua ediţie în acest an, s-a desfăşurat în perioada ianuarie - mai şi s-a adresat atât preşcolarilor, cât şi elevilor din clasele I - IV, având ca scop verificarea cunoştinţelor şi abilităţilor referitoare la traficul rutier,  identificarea situaţiilor de risc ce pot apărea în trafic și cunoaşterea semnificaţiei indicatoarelor rutiere.

Marți la Palatul Copiilor din Oradea va fi organizată festivitatea de premiere, ", iar publicul larg va avea posibilitatea de a admira, într-o expoziţie, lucrările artistice ale concurenţilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite