Micii intreprinzători din România şi Ungaria, ajutaţi să treacă peste criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii români şi cei unguri îşi pot extinde afacerile mai uşor, fiecare în ţara vecină, printr-un centru non-profit nou înfiinţat cu filiale în ambele ţări.

Omul de afaceri maghiar, Papa Imre, este unul dintre afaceriştii care a reuşit să-şi dezvolte o mică afacere în Oradea. Pentru a veni în sprijinul producătorilor români şi maghiari Camera de Comerţ şi Industrie Hajdu-Bihar împreună cu Primăria Oradea a lansat, ieri, proiectul „Centru Non-Profit de Susţinere a Afacerilor (NPBS) în judeţele Hajdu Bihar şi Bihor: Dezvoltarea Facilităţilor de Operare şi Cooperare". Acesta este finanţat din fonduri de la Uniunea Europeană şi co-finanţat de cele două judeţe. „Proiectul are ca şi obiectiv consolidarea relaţiilor transfrontaliere de afaceri şi comerţ, prin realizarea unor centre comune interconectate pentru organizaţiile non-profit de susţinere a afacerilor" a spus Ion Lucian, preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor.

Citeşte astăzi în Adevărul de Transilvania cum pot oamenii de afaceri din Bihor şi Hajdu-Bihar să primească susţinere pentru dezvoltarea afacerilor.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite