Meniu cultural de criză, pentru orădenii care își petrec sărbătorile acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Desperado va cânta la Oradea, de Revelion
Trupa Desperado va cânta la Oradea, de Revelion

De Revelion, în Parcarea Independenție vor cânta copiii grupului Vivere, Ana Maria Georgescu, devenită celebră în urmă cu mai mulți ani, cu piesa „Ochii tăi", și stabilită între timp la Oradea. Spectacolul va culmina cu recitalul trupei Desperado și cu un foc de artificii, la cumpăna dintre ani. Până atunci însă, orădenii vor mai avea parte de un Concert de Crăciun și de spectacolul sosirii la Oradea a lui Moș Crăciun,

Finalul de an le aduce orădenilor trei evenimente organizate de către Casa de Cultură a Municipiului. Primul este Concertul de Crăciun al Opera Group Project, din Cluj, eveniment care va avea loc marți, 20 decembrie, la Filarmonica de Stat din Oradea. Grupul, format din 13 instrumentiști și soliști, , majoritatea angajaţi ai Operei Române din Cluj, a fost înfiinţat în 2008.  Artiștii vor aborda un repertoriu provenit din literatura clasică, cu piese şi arii de mare popularitate, precum: „Libertango", de Piazzolla, „O mio babbino caro", de Puccini, „Por una cabeza", de Gardel, „Cavalleria Rusticana", de Mascagni și „Ave Maria". În plus, orădenii vor avea ocazia să asculte colinde tradiționale românești, dar și din repertoriul internațional. Biletul de intrare costă 10 lei.

Moș Crăciun vine cu trenul, încărcat cu 500 de cadouri pentru cei mici

 Ca în fiecare an, Moș Crăciun va sosi la Oradea cu trenul. Cei mai mici dintre orădeni îl pot întâmpina la gară, la ora 10, sâmbătă, în ajun de Crăciun. Moșul va veni cu un tren special și le va împărți cadouri copiilor. Apoi va străbate orașul cu trăsura, până la Primăria Oradea, unde va împărți din nou dulciuri și cadouri surpriză.

Revelion în Parcarea Independenței

Orădenii care vor să-și petreacă noaptea dintre ani în centrul orașului vor avea parte de un spectacol care va începe la orele 21.00, cu un recital al copiilor grupului Vivere. Apoi va urca pe scenă Ana Maria Georgescu, urmată de trupa Desperado. Reprezentanții Casei de Cultură a Municipiului Oradea au explicat că alegerea soliștilor a fost făcută ținând cont de prețul și disponibilitatea artiștilor și că bugetul alocat evenimentelor de sărbători a fost de 50.000 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite