Medicul care a făcut experimente pe paciente are o avere impresionată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce conducerea Spitalului Judeţean Oradea îl acuză pe ginecologul Doru Crăiuţ că a încheiat un contract de peste jumătate de million de dolari cu o firmă farmaceutică, iar în contul maternităţii au intrat doar 254 de dolari, declaraţia de avere demonstrează că acesta nu are de ce să-şi facă griji tot restul vieţii.

Potrivit declaraţie de avere, postată la data de 20 iunie 2011,pe site-ul Spitalului Judeţean, meseria de ginecolog pare să-i aducă câştiguri destul de impresionante medicului orădean Doru Crăiuţ. Acesta deţine patru terenuri agricole şi intravilane. Cele intravilane sunt în Oradea şi au fost cumpărate în anul 1995 respectiv 2006, în timp ce dintre cele două terenuri agricole unul este moştenire iar celălalt a fost cumpărat, în anul 1996 în localitatea Bulz.

Luat în vizor de poliţişti 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor s-au autosesizat, săptămâna trecută, în cazul medicului ginecolog Doru Crăiuţ.  Fostul director medical al Maternităţii Oradea, este acuzat că ar fi încheiat cu un producător de medicamente un contract pentru teste clinice pe pacientele sale. Se pare că femeile nu şi-ar fi dat acordul pentru acest lucru. 

Citeşte care este averea ginecologului Doru Crăiuţ, astăzi, în Adevărul de Transilvania!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite