Medicul orădean Ritli Ladislau propus de UDMR pentru postul de ministru al sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul orădean Ritli Ladislau este propunerea UDMR Bihor  pentru postul de ministru al sănătăţii. Această opţiune a fost făcută oficială, ieri, asta după ce la sfârşit de săptămânăm liderii organizaţiei bihorene au discutat şi despre alte posibile nume.

„În urma numeroaselor consultări pe care le-am avut la sfârşit de săptămână în cadrul UDMR Bihor am decis să mergem pe susţinerea medicului Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al sănătăţii", a spus Szabo Odon preşedintele executiv al UDMR Bihor. Această opţiune a fost aleasă din mai multe motive printre care s-a numărat experienţa medicului ca manager al Spitalului municipal din Oradea, experienţa de peste zece ani la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică dar şi vasta lui experienţă de medic. „Am decis să-l propune şi în acelaşi timp să-l susţinem pe dr. Ritli Ladislau cu speranţa că această propunere va fi acceptată de organizaţia naţională a UDMR" a mai spus Szabo Odon.

Medicul orădean  este specialist în pediatrie, oncologie şi hematologie, conferenţiar universitar la Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii din Oradea.Totodată din anul 2010 este director medical la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea. Acesta susţine că dacă va fi numit ca şi ministru al sănătăţii va continua  multe dintre proiectele predecesorului său, Cseke Attila şi totodată va încerca să îmbunătăţească finanţarea sistemului sanitar.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite